نکته ها و مفاهیم درسهایی از شیمی پایه
درباره وبلاگ


ارائه ی درسها وسئوالات امتحانات داخلی ونهایی و کنکور دانشگاههاو ازمایشهای جالب و مطالب مختلف دیگر

مدیر وبلاگ : عبداله جهانتاب
پنجشنبه 11 بهمن 1397 :: نویسنده : عبداله جهانتاب

جدول آرایش الکترون نقطه ای

جدول آرایش الکترون نقطه ای

جدول آرایش الکترون نقطه ای

قوانین آرایش الکترون نقطه ای:
۱- اتمی که الکترونگاتیوی کمتر یا ظرفیت بیشتر دارد در نقش اتم مرکزی عمل می کند.
۲- اتم های نافلز گروه سوم به بعد معمولآ از قائده ی هشت تایی پیروی می کنند.
۳- در بین ساختارهای رزونانس ساختاری پایدارتر است که در آن ها اتم ها بار قراردادی نداشته باشند.
۴- در بین ساختارهای رزونانس ساختاری پایدار تر است که در آن اتمی که الکترونگاتیوتر است بار منفی داشته باشد.
۵- در نوشتن ساختارهای رزونانس وضعیت نسبی اتم مرکزی و تعداد پیوند ها نباید تغییر کند.
۶- تعداد جفت الکترون های ناپیوندی تمام ساختارها باید باهم برابر باشد.

برای تشخیص ویژگی های مولکول، از جمله، زاویه پیوندی، شکل فضایی، تعداد پیوند های سیگما، پای، و داتیو و ….باید آرایش الکترون-نقطه ای مولکول را رسم کنیم که این کار به ویژه در کنکور زمان بر است برای حل این مشکل جدولی تهیه شده که با پر کردن آن جزییات اشاره شده در بالا ملکه ی ذهن می شود. ویژگی این جدول این است که مولکول های مشابه را زیر هم نوشته و وقتی به صورت افقی شروع به پر کردن آن می کنید با حدود هفتاد مولکول طبقه بندی شده آشنا می شوید و پس از آن با دیدن مولکول بدون نباز به رسم آرایش الکترونی ویژگی های آن را به خاطر می آورید.

دانلود فایل پی دی اف جدول آرایش الکترون نقطه ای

th







نوع مطلب :
برچسب ها : جدول آرایش الکترون نقطه ای،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 11 بهمن 1397 :: نویسنده : عبداله جهانتاب
فرآیند تولید آب ژاول

فرآیند تولید آب ژاول

در واحد های کلر آلکالی با استفاده از نمک خوراکی NaCl که بعنوان ماده اولیه می باشد آب ژاول تولید می شود نمک مورد نیاز با استفاده از خشک کردن آب دریا در حوضچه های بزرگ استخراج می شوکه بعد از شستشو در واحد شستشوی نمک SALT WASHING و اشباع تا غلظت حدود ۳۰۰ گرم در لیتر برای انجام عمل الکترو لیز به سل روم ها فرستاده می شود
نمک اولیه ۹۸ % خلوص داردو بیشتر ناخالصی های موجود در نمک یون های منیزیم وکلسیم می باشد این خالص سازی از هزینه بالایی بر خوردار است .چرا که نباید سختی ۵۰ قسمت در میلیارد ۵۰ PPB بیشتر باشد آب برای ورود به پروسس الکترولیزبیشتر باشد در نتیجه جهت تشکیل رسوب های کربنات کلسیم واستفاده (PH کربنات منیزیم از کربنات سدیم و سود )جهت کنترل می شود .بدین تر تیب تمامی کاتیون های ناخالصی در زیر تانک جمع می شوند .از مواد دیگر مزاحم غشا الکترو لیز سولفات سدیم می۷%بیشتر باشد .الکترولیز با / باشد که مقدار آن در نمک نباید از ۷ غشا هایی که :memberane) استفاده از عشا پیشرفته ممبراین بصورت انتخابی یونها را از خود عبور می دهند )صورت می گیرد به همین سبب محصو لات تولید شده دارای خلوصی بالا ومطابق استاندارد های بین المللی می باشد . علاوه بر تفاوتهای ی که در طراحی مکانیکی سیستم های ممبراین با روش جیوه ای است مزیت این روش عاری بودن محصو لات از اکسید جیوه و همچنین صرفه جویی در مصرف انرژی است .در عین حال با مصرف بسیار بالای آب و برق در پرو سه .آب و برق مصرفی را نیز باید جز مواد اولیه این واحد بشمار آورد .از واکنش های انجام شده در در الکترو لایزر ها گاز کلر.هیدروژن و محلول سود سوز آور است که که مواد دیگری از آنها قابلیت تولید دارد.
ویژگیهای فرایند . نکات فنی وشرایط عملیاتی:
در فرایند کلر آلکالی با استفاده از نمک طعام که ماده اولیه این واحد می باشدو پس از استخراج از معادن بصورت نمک آسیاب شده به کار خانه حمل می گردد عمل الکترو لیز انجام می شود .نمک در مخازن مخصوص در آب حل شده و بصورت اشباع با غلظت ۳۰۰ گرم در لیتر می آ ید .سپس این محلول تصفیه و درنهایت الکترولیز می شود. نمک اولیه ۹۸ % خلوص داردو بیشتر ناخالصیهای موجود در نمک یونهای منیزیم وکلسیم می باشد این خالص سازی از هزینه بالایی بر خوردار است .چرا که نباید سختی آب برای ورود به پروسس الکترولیزبیشتر از۵۰ قسمت در بیلیون (۵۰ppb) باشد در نتیجه جهت تشکیل رسوبهای کربنات کلسیم و کربنات منیزیم از کربنات سدیم و سود جهت کنترل PH استفاده می شود .بدین تر تیب تمامی کاتیونهای ناخالصی در زیر تانک جمع می شوند .از مواد دیگر مزاحم غشا الکترو لیز سولفات سدیم میباشد که مقدار آن در نمک نباید از ۰/۷%بیشتر باشد.
الکترولیز با استفاده از غشا پیشرفته ممبراین memberane
(غشا هایی که بصورت انتخابی یونها را از خود عبور می دهند)صورت میگیرد به همین سبب محصو لات تولید شده دارای خلوصی بالا ومطابق استاندارد های بین المللی می باشد . علاوه بر تفاوتهایی که در طراحی مکانیکی سیستم های ممبراین با روش جیوه ای است.مزیت این روش عاری بودن محصو لات از اکسید جیوه و همچنین صرفه جویی در مصرف انرژی است .در عین حال با مصرف بسیار بالای آب و برق در پروسه ،آب و برق مصرفی را نیز باید جزو مواد اولیه این واحد بشمار آورد. بخش اصلی این واحد سلول الکتریکی است که با استفاده از خاصیت غشائی انتخاب یون عمل میکند.سلول بکار رفته توسط واحد سازنده غشاء اسید می باشد که (NAFION) پروفلوئورسولفونیک اسید دارای قدرت مکانیکی بالا مصرف انرژی پائین و راندمان بالاست . علاوه بر این هوا نیز بدون وارد آوردن خسارت می تواند غشاء را خشک کند .
از محصولات واکنشهای انجام شده درالکترولایزرها گاز کلر.هیدروژن و محلول محلول سود سوز آور است که مواد دیگری از آنها قابلیت تولید دارد.

محلول آب ژاول:هیپو کلریت سدیم
NaClO

ازترکیب محلول سود سوزأور باگاز کلر در برج مخصوص
اسید کلرید ریک: جوهر نمک
HCl

از ترکیب مستقیم گاز کلر و هیدروژن بدست می آید این واکنش می تواند در یک را کتور انجام بگیرد.
کلر مایع: کلر مایع:
Cl2

گاز کلر پس از فشرده شدن توسط کمپرسور ، وارد برج خشک کن شده با اسید سولفوریک ۹۸ % کاملاً خشک و به کندانسور هدایت میگردد سپس تا ۳۱ سانتیگراد سرد و به حالت مایع در می آید.
کلرور فریک :
(FeCl3)

از ترکیب اسید سولقوریک با آهن،کلرور فرو تهیه و سپس آنرا با گاز کلر اکسید نموده تا به کلرورفریک با غلظت ۴۰ % تبدیل گردد.
-محلول سود سوز آور:(کاستیک سودا محلول NaOH) این محلول در کاتد الکترولیز با غلظت ۳۰ % تهیه ودر واحد تغلیظ کننده اولیه به ۴۵ % تبدیل میگردد

منصوره حامدی: کارشناس ارشد شیمی آلی






نوع مطلب :
برچسب ها : اب ژاول،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 11 بهمن 1397 :: نویسنده : عبداله جهانتاب
شیمی هندوانه (پوستر)

شیمی هندوانه (پوستر)

رنگ صورتی هندوانه ی قرمز به دلیل حضور لیکوپن است. این ترکیب همچنین در گوجه فرنگی نیز وجود دارد، اما در هندوانه مقادیر بیشتری وجود دارد.

بوی هندوانه به دلیل چند ماده ی شیمیایی مختلف است که بوسیله ی اکسایش آنزیمی اسید های چرب زمانی که هندوانه بریده می شود تولید می شود. دیگر ترکیبات بو دار آلدهید های شش و نه کربنی هستند.

آلدهید (Z,Z) سه و شش- نونا دی انال بوی هندوانه ی تازه است. دیگر آلدهید (Z)-سه-هگزانال بوی سبزی تازه بریده شده ی بوته ی هندوانه را می دهد.

در سال ۲۰۱۱ کشاورزان در چین شرقی در اثر انفجار هندوانه ها متضرر شدند. دلیل این اتفاق عملیاتی بود که آن ها با فورکلرفنورون


که یک تنظیم کننده ی رشد گیاهان است انجام دادند. این ماده بر روی هورمون های گیاهی اثر می گذارد به ویژه هورمون هایی که با افزایش تقسیم سلولی، در رشد گیاهان نقش دارند.

به دلیل استفاده بیش از حد از این ماده در هوای مرطوب باعث انفجار هندوانه ها در ۴۶۵۲۹۰ متر مربع از مزارع شد.

لینک دانلود پوستر

smalldi






نوع مطلب :
برچسب ها : هندوانه،
لینک های مرتبط :







نوع مطلب :
برچسب ها : ازمون قلمچی،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 3 بهمن 1397 :: نویسنده : عبداله جهانتاب
داستان شیرین قند

داستان شیرین قند

این مقاله توضیح مختصر و مفیدی در مورد عملیات کارخانه قند اصفهان است که در ادامه و بخش های بعدی به توضیح و توصیف دقیق آزمایشات و دستگاه ها و سوالات مهندسی می پردازیم .
در کشت چغندر قند عملیات تهیه زمین بایستی به خوبی آنجام پذیرد. کشت چغندر قند به صورت مکآنیزه و ردیفی با مدرن ترین دستگاه های پنوماتیک و به صورت کشت بآندورم و منوژرم و پلی ژرم آنجام میگیرد. مراحل داشت چغندر قند از قبیل وجین و تنک و مبارزه با افت ها و امراض از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و روی تناژ و عیارچغندر قند بسیار موثر است.
شرکت قند اصفهان برای مقایسه ارقام مختلف بذرها اقدام برای ایجاد مذرعه نمونه و مقایسه چغندر تولید شده با بذرهای مختلف که دارای کیفیت های گوناگون هستند نموده است. از اواسط پاییز برداشت چغندر قند اغاز می گردد . به طور کلی در فصل تابستآن چغندرهای ورودی به کارخانه از خوزستآن و جنوب کشور و در فصل بهار و پاییز از کل کشور تامین میشود .
در کشت های مکآنیزه برداشت چغندر قند با بهترین و مدرن ترین دستگاه های برداشت و کمباین ها اغاز میشود . در بعضی از مزارع به دلیل عدم وجود شرایط کشاورزی مکآنیزه و کوچک بودن قطعات زمین کشت چغندر قند به صورت سنتی و با دست توسط کارگرآن آنجام می گردد . چغندرقند های برداشت شده روی یک خط به طور منظم ردیف شده و دستگاه بارکن در کنار کامیون حامل بدون استفاده از نیروی کارگر محصول برداشت شده را به طور اتوماتیک درون کامیون میریزد تا محصول روآنه کارخانه قند شود . در بعضی از مزارع با وسعت زیاد چغندرهای برداشت شده در کنار مزرعه به شکل مناسب سیلو گردیده تا طبق زمآنبدی کارخانه بارگیری و به کارخانه حمل شود. حمل چغندرقند از مزارع به کارخانه قند اکثرا توسط کامیون های سبک و سنگین و یا تریلر از مناطق مختلف کشت انجام میگیرد .
محموله های چغندر به تدریج و بر اساس برنامه زمانبدی شده وارد محوطه کارخانه قند میشود. پس از ثبت مشخصات فرستندگان چغندر محموله بر روی باسکول توزین می گردد . پس از توزین محموله های چغندر بر روی دو دستگاه جک تخلیه و دستگاه تخلیه متحرک به تدریج تخلیه می گردد. چغندرهای تخلیه شده بر روی نوار دستگاه تخلیه جهت نمونه برداری و سیلو سازی به پیش میرود. به همراه چغندرهای ارسالی خاک و بقایای خاشاک وجود دارد که به وسیله دستگاه الک یا خاک گیر خاک آن ها گرفته شده و مجددا به کامیون مربوطه تخلیه میشود. تعدادی از چغندرها قبل از تخلیه در سیلوی اصلی توسط دستگاه نمونه برداری از روی نوار نقاله به صورت اتوماتیک انتخاب شده و این نمونه ها را در واحد عیار سنج پس از شست وشو توسط تجهیزات و دستگاه های اتوماتیک مقدار درصد قند آن ها برای محاسبه قیمت چغندر خریداری شده مشخص می گردد. پس از عیار و وزن خالص چغندر ناخالصی آن که شامل خاک و برگ و خاشاک میباشد محاسبه نمیشود و مجددا توسط کامیون از کارخانه خارج میشود. چغندرها توسط نوار ترآنسفورت در سیلو های متعدد ذخیره شده و به نوبت توسط فشار اب به سمت سالن تولید هدایت می شود.
چغندر ها توسط پمپ های حمل مواد جامد به سوی قسمت شست و شوی نهایی یعنی لاور هدایت می گردد پس از شست وشوی نهایی چغندرها به سمت اسیاب های خلال هدایت میشوند. پس از اینکه چغندرها درون اسیاب های خلال رنده شدند روی نوار نقاله به سمت دستگاه های دیفوزیون (دستگاه عصاره گیر) منتقل می گردد. در این زمآن خلال چغندر نمونه برداری شده و برای تعیین قند موجود به آزمایشگاه آنتقال پبدا میکند. در آزمایشگاه کارخانه از (تمام مراحل تولید) نمونه برداری شده و پس از آنجام آزمایش های لازم اطلاعات به دست آمده به پرسنل قسمت های مختلف جهت براورد رآندمآن کار آن قسمت در (هرساعت) گزارش می گردد.
در دستگاه عظیم دیفوزیون چغندر قند عصاره گیری شده و به صورت شربت تصفیه نشده یا خام به سمت قسمت تصفیه هدایت میشود. خلالی که قند وعصاره اش را از دست داده و تفاله نامیده میشود برای اب گیری به سمت پرس های تفاله میرود. سپس تفاله پرس شده به سمت خشک های تفاله هدایت شده و پس از غنی شدن به وسیله ملاس خشک میشود و به صورت تفاله فشنگی در انبار ها سیلو گردیده و توسط کامیون ها برای مصارف دامپروری ها ارسال می گردد. تفاله خشک تولیدی حدود ۲۸ هزار تن در یک دوره بهره برداری میباشید همچنین حدود ۲۰ هزار تن تولید ملاس جهت خوراک دام و کارخانه جات الکل سازی و غیره به مصرف میرسد.( ملاس خداحافظی چغندر با کارخانه است و محصول اخر اپارات های پخت ۳ است که حداکثر کریستال های شکر از آن گرفته شده و رنگ آن بسیار تیره است و برای تولید قند و شکر مناسب نیست)

سنگ آهک در داخل کوره های تکلیس آهک پخته شده و سپس به صورت پودر آهک به قسمت استفن یا قند گیری از ملاس هدایت میشود و با ملاس رقیق شده مخلوط و پس از رسیدن به رسیدن به دمای مطلوب فیلتر می گردد و محصول حاصله به صورت کمپلکس به شربت خام نیز زده میشود.
شربت خام با شیر آهک مخلوط شده و ناخالصی آن پس از در مجاورت قرار گرفتن با گازکربن دی اکسید به صورت رسوب در آمده و توسط صافی های خلاء وصافی های پرس از شربت جدا میشود. پس از این مرحله شربت صاف شده به سمت دستگاه های تبخیر یا اوابراسیون هدایت میشود و در چهار مرحله شربت تغلیظ می گردد. پس از خروج شربت از اوابراتورها و عبور از صافی های مخصوص شربت غلیظ وهدایت به سمت دستگاه های کریستالیزاسیون یا آپارات عملیات پخت انجام شده و پس از آن به دستگاه رفرژانت یا ملاکسورمنتقل می گردد. پساب حاصله دوباره در دستگاه های کریستالیزاسیون پخت می گردد و به صورت شکر زرد و قرمز رنگ از دستگاه های سانتریفوژ بیرون میاید که پس از حل شدن مجددا در دستگاه های کریستالیزاسیون یا آپارات پخته میشود و دوباره درون سانتریفوژ میرود و به صورت شکر سفید به سمت دستگاه خشک کن میرود یا جهت تبدیل به قند کله مصرف می گردد. سپس در دستگاه های سآنتریفوژ با استفاده از نیروی گریز از مرکز پساب آن گرفته شده و کریستال های شکر سفید پس از شست و شو تخلیه میگردند و به سمت دستگاه خشک کن هدایت میشوند.
سپس مقداری از شکر سفید حل شده و برای طبخ قند اماده می گردد و بعد از مرحله پخت در قالب های قند کله ریخته شده و پس از سرد شدن در دستگاه های سانتریفوژ پساب موجود در آن جدا می گردد و کله قند سفید به سمت گرمخآنه هدایت میشود. بخش دیگر شکر پس از سآنتریفوژ به سمت قسمت خشک کن منتقل شده و سپس کیسه گیری و انبار می گردد.
ظرفیت عملکرد کارخانه قند اصفهان ۴ هزار تن چغندر قند در ۲۴ ساعت میباشد و تولید شکر ۴۵۰ تن و تولید قند ۱۲۰ در ۲۴ ساعت و تا ظرفیت کلی ۶۰۰ تن قابل افزایش میباشد بنابراین به میزآن ۵ درصد تولید قند و شکر کشور را تامین مینماید.
آنرژی مصرفی در کارخانه در قسمت نیروگاه توسط بویلر ها و توربین های بخار تامین میشود .قطعات فنی و لوازم مورد نیاز کارخانه که توسط واحد پشتیبآنی خریداری شده اند نگه داری میشود و در زمآن تعمیرات و نوسازی کارخانه مورد استفاده قرار میگیرد.
تصفیه خانه صنعتی کارخانه قند اصفهان با جهت کاهش آلودگی های زیست محیطی و صرفه جویی در جهت مصرف اب و انرژی اهداف خود را پیگیری نموده است و به دلیل موفقیت در آنجام امور زیست محیطی موفق به دریافت لوح صنعت سبز از سازمان حفاظت محیط زیست کشور گردید.























نوع مطلب :
برچسب ها : قند،
لینک های مرتبط :


( کل صفحات : 6 )    ...   2   3   4   5   6   
 
 
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو